Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Obodai dolbij met selectie voor Ghana


9 september 2009 - Anthony Obodai zat voor het eerst sinds jaren weer bij de selectie van Ghana. De middenvelder van RKC Waalwijk behoorde vanmiddag tot de selectie voor de oefeninterland tegen Japan in de Utrechtse Galgenwaard. Obodai kwam niet in actie maar dat mocht de pret niet drukken.

"Op het telefoontje van de bondscoach van Ghana heb ik heel lang gewacht”, vertelde Obodai na afloop van de vriendschappelijke interland tegenover de website van RKC Waalwijk. "Ik ben heel blij dat ik weer onderdeel uitmaak van de nationale ploeg van Ghana. Natuurlijk is het jammer dat ik niet heb gespeeld, want nu kon ik de coach niet laten zien wat ik in mijn mars heb. Maar mijn selectie is een stap in de goede richting. Hopelijk krijg ik tijdens de komende interlands wel de kans me te bewijzen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!