Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax versterkt zich met Julien Escudé


20 juli 2003 - Ajax heeft de opvolger van Christian Chivu eindelijk gecontracteerd. Er was al langer overeenstemming met Julien Escudé over een contract maar nu zijn ook de beide clubs, Ajax en Stade Rennes het eens over de transfer.

De 23 jarige verdediger was eerder al rond over een vier jarig contract, wat nu zal worden bekrachtigd. De linksbenige verdediger, die meer dan 100 duels op het hoogste niveau in Frankrijk speelde, is de broer van tennisprof Nicolas Escudé.

Vorig jaar liep een transfer van de verdediger naar Manchester United op niets uit door een opvallende blessure. Bij het uitlaten van zijn hond struikelde hij over zijn huisdier en de transfer kon geen doorgang vinden. Ajax is nog altijd van plan twee extra aankopen te doen. Kalu Uche van Wisla Krakow zal voor de rechtsbuitenpositie worden gekocht, tevens kijkt men nog naar een vervanger van Trabelsi. De Tunesiche rechtsback twijfelt nog steeds of zijn toekomst wel in Amsterdam ligt.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!