Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Suarez scoort vier keer tegen VVV


20 september 2009 - Ajax heeft vanmidddag een redelijk eenvoudige zege in Venlo geboekt op VVV. Op de Koel werd het 4-0 voor de ploeg van Martin Jol. Luis Suarez zou alle Amsterdamse doelpunten voor zijn rekening nemen.

Al na drie minuten spelen was het Luis Suarez die kon koppen op een voorzet van Dario Cvitanich, het betekende direct de openingsgoal. VVV Venlo kon hier weinig tegenover stellen. Na 68 minuten spelen maakte Suarez er 2-0 van, twee minuten later vond de Uruguayaanse aanvaller opnieuw het doel. In de slotminuut werd het uiteindelijk 4-0, opnieuw was Suarez de doelpuntenmaker. VVV Venlo verliest voor de eerste keer dit seizoen maar tegen Ajax is dat geen schande.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!