Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV verslaat Feyenoord redelijk eenvoudig


20 september 2009 - Feyenoord en PSV waren voorafgaand aan deze speelronde nog ongeslagen. Vandaag ontmoette Feyenoord in De Kuip PSV. De Eindhovenaren wonnen redelijk eenvoudig met 3-1.

Het moest een examen worden voor de ploeg van Gert Jan Verbeek maar al vroeg in het duel wist Feyenoord dat het zou gaan zakken. Binnen twintig minuten spelen had PSV namelijk een 2-0 voorsprong te pakken door twee goals van Danny Koevermans. Feynenoord deed al snel wat terug via Slory en leek zich te gaan herpakken. Nog voor rust zou Bakkal er 3-1 van maken en dat was een forse tegenvaller.

In de tweede helft leunde PSV op de hechte defensie en probeerde Feyenoord met een aantal aanvallende wissels nog iets te forceren. Een doelpunt bleef echter uit en PSV kon redelijk eenvoudig op de been blijven. Daarmee is PSV de nieuwe koploper in de Eredivisie en houdt het Feyenoord voorlopig achter zich.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!