Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook FC Twente wint in Friesland


20 september 2009 - SC Heerenveen heeft voor de vierde keer op rij een nederlaag geleden. In het Abe Lenstra Stadion was FC Twente de baas. Miroslav Stoch zou met twee treffers de volledige doelpuntenproductie van de middag voor zijn rekening nemen.

De zege van FC Twente was niet meer dan verdiend. De openingsfase was nog voor de thuisploeg zonder dat die overigens echte kansen kreeg. Een van de eerste echte mogelijkheden van FC Twente was direct raak. Na 22 minuten spelen opende Miroslav Stoch de score.

Ook in de tweede helft probeerde SC Heerenveen het wel maar wist het geen gat te forceren in de Twentse defensie. Uiteindelijk was het Stoch die aan alle Friese hoop een einde maakte door ook de 2-0 voor zijn rekening te nemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!