Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been: 'PSV heeft meer kwaliteit'


20 september 2009 - Trainer Mario Been was na afloop van Feyenoord - PSV duidelijk. De tegenstander van vandaag was veel verder dan zijn eigen ploeg en heeft meer kwaliteiten.

"Ja, PSV is op dit moment een maatje te groot voor ons. Ze hebben duidelijk meer kwaliteit en ervaring dan Feyenoord. Als die ploeg eenmaal op voorsprong komt, spelen ze het heel goed uit", erkende de Rotterdamse coach tegenover De Telegraaf.

Been was vooral ontevreden over de eerste helft. "We hebben door slecht spel en domme fouten zomaar drie doelpunten weggegeven. Vrijwel elk kansje zat erin. Na de rust hebben we geprobeerd om er toch nog een wedstrijd van te maken. Het was de dood of de gladiolen, maar helaas wilde onze tweede treffer niet vallen. Dat kwam ook doordat we te weinig over de zijkanten aanvielen."

Been: "We mochten totaal geen aanspraak maken op een positief resultaat. PSV was verreweg de betere ploeg. Ik had gehoopt dat wij als team verder waren. Maar dit is wel een goed leermoment voor ons. We hebben nu voor de eerste keer in deze competitie verloren. Daar is niks mis mee. We gaan vrolijk verder en met opgeheven hoofd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!