Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jol: 'Suarez speelde niet eens goed'


20 september 2009 - Luis Suarez vond zichzelf vandaag vier keer terug op het wedstrijdformulier. De aanvaller nam in de 4-0 zege van Ajax tegen VVV in Venlo alle goals van zijn rekening. Martin Jol: "Hij speelde niet eens goed maar scoort toch vier keer. Dat zegt wel iets over de klasse van Suarez."


Al na drie minuten spelen opende Suarez de score. "Vervolgens hebben we twintig minuten aardig gespeeld", liet Jol optekenen bij een journalist van De Telegraaf. "Daarna werd het allemaal iets minder. Dat was jammer, want het is snel beslist als je ook vlug de tweede treffer maakt. Na rust leek het of VVV sterker werd. Maar we zijn geen moment in de problemen geweest en hebben daarom opnieuw geen tegentreffer geïncasseerd. Suarez heeft de wedstrijd vervolgens voor ons beslist. De wedstrijdbal zit opnieuw in zijn sporttas. We zijn blij met deze overwinning."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!