Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

DOTO nu ook bestuurlijk in zwaar weer


20 september 2009 - Het gaat niet goed met DOTO uit Pernis. De club uit de Zaterdag Hoofdklasse A zit financieel in zwaar weer. Zo gaan de spelers bijvoorbeeld niet meer per bus naar hun uitwedstrijden. Op de website van DOTO hebben nu de voorzitter en een bestuurslid bekend gemaakt op te stappen.

Enkele jaren geleden was DOTO nog een van de verrassingen in de Zaterdag Hoofdklasse A. Nadat de sponsorinkomsten terugliepen en zodoende ook het spelersbudget werd het allemaal al snel stukken minder. Het resultaat is nu dat DOTO dit seizoen onderin de Zaterdag Hoofdklasse A meedraait. In drie duels werd slechts een punt gepakt.

De ingezonden brief op de website van DOTO
Via deze onpersoonlijke weg maken wij jullie bekend dat wij, DOTO voorzitter Adrie Hordijk en bestuurslid Martin Beijer, onze functies binnen de vereniging per zaterdag 19 september hebben neergelegd. Wij doen dat met veel pijn. De beslissing is ons zwaar gevallen. Wij hebben uiteindelijk ons lot verbonden aan het ontbreken van het vertrouwen en de ontevredenheid van de A-selectiespelersgroep omtrent onze bestuurlijke handelingen. Onze bestuurlijke integriteit is daarmee ernstig beschadigd.

Daarnaast hebben wij ervaren dat bij een groot deel van leden de wil ontbreekt om schouder aan schouder te staan in de moeilijke financiële periode die de club doormaakt. Wij ervaren het als een persoonlijke nederlaag dat wij die eenheid binnen de vereniging niet voor elkaar hebben kunnen krijgen. Daar komt nog bij dat het overgrote deel van de actieve leden hun contributie voorlopig niet wenst te betalen, omdat men er geen vertrouwen in heeft dat het bestuur en de sponsorgroep de financiële crisis tot een goed einde brengt. Juist nu heeft de club de jaargelden zo hard nodig om haar vaste lasten te betalen. In ieder geval weten wij van ons zelf, dat we alles hebben gedaan wat in ons vermogen lag en met de beste bedoelingen voor de vereniging en haar leden.

Wij zijn blij dat de overige bestuursleden de energie nog hebben om verder te gaan en wensen Peter Vrolijk, Johan Fase, Bram van Leeuwen, Tim Etman en Joop Wijnholds veel sterkte en wijsheid. Ook spreken wij de hoop uit dat er alsnog leden op zullen staan, die het bestuur en de vereniging in woord en daad willen steunen. Wij respecteren het grote aantal trouwe leden dat zich wekelijks en soms zelfs dagelijks in het zweet werkt voor DOTO en benadrukken dat de vereniging zuinig op hen moet zijn.

Wij hopen bovenal dat de rijen zich nu zullen sluiten en dat de leden de bestuursleden vertrouwen zullen schenken en zullen steunen.

Met sportieve groet,

Adrie Hordijk en Martin Beijer

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!