Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Goede rentree voor Ruud van Nistelrooy


20 september 2009 - Ruud van Nistelrooy heeft zijn rentree in de Primera Division opgeluisterd met een goal. Van Gol nam het laatste doelpunt voor zijn rekening in de 5-0 thuiszege van Real Madrid op laagvlieger Xerez.

Guti, Karim Benzema en tweemaal Cristiano Ronaldo waren de andere doelpuntenmakers. Via Cristiano Ronaldo kwam Real Madrid al vroeg op voorsprong. Lange tijd bleef het bij 1-0 maar in de tweede helft liep de miljoenenploeg van de Koninklijke verder weg. Van Nistelrooy viel tien minuten voor tijd in en gaf de assist op de 4-0 en nam zelf de 5-0 voor zijn rekening.

Door de ruime zege staat Real Madrid op basis van het doelsaldo op een eerste plaats. Het scoorde een goal meer dan nummer twee FC Barcelona dat eveneens 9 punten uit 3 duels behaalde. Athletic de Bilbao staat knap derde met ook 9 punten uit 3 duels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!