Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been wil talenten ervaring op laten doen


21 september 2009 - Het is de verwachting dat Feyenoord-trainer Mario Been aanstaande donderdag een aantal jonge talenten meeneemt naar het bekerduel tegen Harkemase Boys. Het is zelfs niet uitgesloten dat Luc Castaignos, Stefan de Vrij en Bark Schenkeveld speelminuten krijgen tegen de zaterdag hoofdklasser.

Duidelijk is al wel dat de Servische spelers Aleksander Ignjatovic en Stefan Babovic voor het eerst officieel hun opwachting maken in het shirt van Feyenoord. Vermoedelijk zullen ook de 'oudjes' De Cler, Landzaat, Hofland en Makaay speelminuten gaan maken.

Luc Castaignos vestigde de aandacht op zich van alle grote Europese clubs door zich topscorer te kronen op het Europees Kampioenschap voor spelers onder 17 jaar. De Vrij was de stoere verdediger van datzelfde elftal. Schenkelveld is weer helemaal hersteld van een zware blessure.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!