Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Suarez baalt van gele kaart


21 september 2009 - Luis Suarez vestigde gisteren de aandacht op zich door maar liefst vier keer te scoren in het duel tegen VVV Venlo. De Urugayaanse aanvaller zorgde daarmee dat hij zelf bovenaan de topscorerlijst van de Eredivisie kwam en dat Ajax aansluiting vond met de top van het klassement.

"Natuurlijk ben ik blij dat ik na mijn vier doelpunten tegen Bratislava ook voor het eerst vier keer heb gescoord in de eredivisie. Maar mijn doel is kampioen worden met Ajax. En dat kun je niet alleen. Dat doen we met z’n allen. Het is ook knap dat de verdediging nu voor de zesde keer de nul heeft gehouden."

Suarez kreeg in het duel tegen VVV ook een gele kaart vanwege een vermeende schwalbe. "Ik ben denk ik de enige speler in Nederland, die niet mag vallen in het strafschopgebied. Het was misschien geen penalty. Maar een voetballer kan ook gewoon wel eens uit balans raken. Dat ik een gele kaart kreeg, had met mijn reputatie te maken. En dat is slecht. Want ik denk dat iedereen kan zien dat ik mijn leven probeer te beteren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!