Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Nistelrooy droomde van dergelijke rentree


21 september 2009 - Ruud van Nistelrooy maakte gisteren zijn rentree voor Real Madrid. De aanvaller viel tien minuten voor tijd in en gaf een assist en pikte zelf ook een doelpunt mee in de 5-0 overwinning van Real Madrid op Xerez.

"Ik heb hier zo hard voor gewerkt", aldus Van Nistelrooy op de website van Real Madrid. Een minpunt was dat Van Gol bij het vieren van zijn doelpunt een blessure opliep. "Ik ben ok, maar liep een blessure op toen ik scoorde. Ik heb maandag een MRI-scan en hoop dat het niet ernstig is. Ik heb hier hard voor gewerkt en alles ging eigenlijk goed. Ik was overweldigd door de steun van de fans, het was een droom die uitkwam: om een doelpunt te maken en een assist te geven. Het is alleen nog even afwachten wat er met mijn dijbeen aan de hand is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!