Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje weer in populaire FIFA-reeks


21 september 2009 - Liefhebbers van FIFA 2010 kunnen nu ook eindelijk met het Nederlands Elftal spelen. Ontwikkelaar Electronic Arts (EA) heeft na acht jaar eindelijk een akkoord weten te bereiken met de internationals en dus is ook Oranje eindelijk weer present in het spel.

Acht jaar lang moesten fans het doen met verzonnen namen. Nu is het dan eindelijk zo ver dat gameliefhebbers kunnen spelen met spelers als Wesley Sneijder, Robin van Persie en Dirk Kuijt in het Nederlands Elftal.

"Het nationale team in FIFA 10 is de bekroning van vele jaren inzet om de FIFA-reeks een zo authentiek mogelijk voetbalgevoel te geven", aldus Iris Wevers, manager product marketing, op de website van Electronic Arts. "We zijn dan ook verheugd Nederlandse FIFA- en voetbalfans in FIFA 10 met het echte Oranje te kunnen laten spelen."

Het Nederlands Elftal was het laatste topland waarmee EA nog geen akkoord had. Het is onbekend hoeveel geld er mee gemoeid is. De nieuwste versie van FIFA ligt vanaf 1 oktober in de winkel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!