Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Nistelrooy opnieuw lang uit de roulatie


21 september 2009 - Een flinke tegenvaller voor Ruud van Nistelrooy. Gisteren vierde Van Gol tien minuten voor tijd zijn rentree na een zware knieblessure. Van Nistelrooy kwam zelfs tot scoren maar bij het vieren van de 5-0 liep hij een spierscheuring op.

Real Madrid won gisteren op eigen veld van Xerez en pakte daarmee de koppositie van de Primera Division op doelsaldo. Van Nistelrooy kwam tien minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen en naast een doelpunt tekende hij ook voor een assist op Karim Benzema.

Na tien maanden revalidatie van een zware knieblessure is Van Nistelrooy nu opnieuw geblesseerd geraakt. Uit onderzoek is gebleken dat Van Nistelrooy bij het vieren van de 5-0 een scheurtje opliep in een dijbeenspier. De medische staf verwacht dat Van Nistelrooy vijf tot zes weken uit de roulatie zal zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!