Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spelers DOTO in opstand


21 september 2009 - Het gaat helemaal niet goed met Zaterdag Hoofdklasser DOTO uit Pernis. De spelers hebben nu besloten deze week maar een keer te trainen, zo meldt RTV Rijnmond. Op deze manier protesteren vanwege het feit dat men sinds halverwege vorig seizoen niet meer worden betaald.

Er hangt een zware naheffing boven het hoofd van de Zaterdag Hoofdklasser, het lijkt erop dat DOTO het enige slachtoffer wordt van de naheffingen die de belastingdienst deed. Voorzitter Beijer en bestuurslid Hordijk beloofden lang aan de spelers dat het geld alsnog betaald zou gaan worden, maar inmiddels zijn beide opgestapt.

Volgens RTV Rijnmond zijn Simon de Jong en Bert de Roo bereid om te praten met de selectie en trainersstaf. Zowel De Jong als De Roo staken al eerder geld in de club en zijn bereid dat opnieuw te doen. Wel is het de vraag of de club daarmee gered kan worden, insiders hebben het over een schuld van zes cijfers.

De spelers van DOTO gaan dit seizoen al niet meer per bus naar uitwedstrijden omdat daarvoor het geld ontbreekt. Een volgende stap lijkt het wegblijven bij een wedstrijd. Afgelopen weeken was men dat tegen ASWH al van plan maar de sponsor wist de spelers op andere gedachte te brengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!