Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kwaliteitimpuls voor Jong Ajax


21 september 2009 - De selectie van Jong Ajax krijgt voor het bekerduel van morgen tegen landskampioen AZ een flinke kwaliteitsimpuls. De selectie van Pieter Huistra krijgt namelijk versterking van Marko Pantelic, Rasmus Lindgren, Oleguer en Kenneth Vermeer.

Het viertal deed vandaag ook mee in de afsluitende partij op de training van Jong Ajax. De beloftelftallen die deelnemen aan het nationale bekertoernooi mogen gebruik maken van vier dispensatiespelers die ouder zijn dan 23 jaar. Deze spelers mogen niet tijdens eenzelfde speelronde in actie komen voor de hoofdmacht van hun club. Het is dus uitgesloten dat dit viertal in actie zal komen bij Ajax 1 tegen AGOVV Apeldoorn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!