Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koos Waslander in gesprek met TOGR


21 september 2009 - Koos Waslander is nadrukkelijk in beeld om aan de slag te gaan bij Zaterdag Hoofdklasser TOGR. Beide partijen zijn al in gesprek over een dienstverband.

Waslander was eerder werkzaam in de jeugd van NAC Breda en bij de op dit moment noodlijdende zaterdag hoofdklasser DOTO uit Pernis. Het afgelopen seizoen zat Waslander zonder club maar daar zal volgens RTV Rijnmond snel verandering in komen. Het lijkt ook noodzakelijk want TOGR bezet na drie competitieduels de laatste plaats in de Zaterdag Hoofdklasse A. De club uit Rotterdam behaalde nog geen punt. Het scoorde ook maar één keer en incasseerde vijf doelpunten.

TOGR moest vanwege trieste omstandigheden op zoek naar een nieuwe trainer. De beoogde trainer, Bert Barteling, overleed op 15 juni jongsleden op 48-jarige leeftijd aan een herseninfarct. Bryan Cairo was duidelijk de interim-trainer maar Waslander moet nu de leiding gaan overnemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!