Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC en Emmen door, Excelsior ontsnapt


22 september 2009 - Vanwege het ontbreken van lichtmasten op het hoofdveld waren een aantal amateurclubs die tegen een profclub moesten aantreden genoodzaakt om het aanvangstijdstip op 17.00 uur te bepalen. Vanavond stonden er om die reden drie duels op het programma.

AFC '34 uit Alkmaar ging vanavond kopje onder tegen FC Emmen. De club uit de Jupiler League won met 6-1. Al bij rust was duidelijk wie er ging winnen, toen had Emmen al een 3-0 voorsprong in handen. Stroeve, Poldervaart en Denissen scoorden ieder tweemaal. Zaterdag Hoofklasser LRC Leerdam was niet opgewassen tegen RBC Roosendaal. Het werd in Leerdam 5-1 voor de Roosendaalse formatie. Sjoerd Ars en Gregory Nelson scoorden ieder twee keer, De Leeuw troef eenmaal doel.

Haaglandia - Excelsior is nog bezig. Na een 4-4 stand na 90 minuten moest er verlengd worden. Haaglandia leek te gaan winnen want het werd 6-4 voor Haaglandia. Excelsior knokte zich terug en het is momenteel een strafschoppenserie. Haaglandia was mentaal gebroken en Excelsior zou de strafschoppenserie uiteindelijk winnen.

Excelsior begon uitstekend aan het duel en had na tien minuten spelen al een 2-0 voorsprong in handen. Renfurm deed nog iets tegen maar vervolgens liep Excelsior opnieuw uit naar een marge van twee. In de tweede helft knokte Haaglandia zich terug en werd het 4-3. Leen van Steensel maakte twee minuten voor tijd gelijk en sleepte daarmee een verlenging uit het vuur voor Excelsior. In de verlenging liep Haaglandia vervolgens al weer snel weg van Excelsior maar door goals van Alisic en Van Peppen (straschop) moesten er strafschoppen genomen worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!