Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse ruim langs FC Oss


22 september 2009 - Nicky Hofs kroonde zich vanavond in de Gelredome matchwinner in het bekerduel tussen Vitesse en FC Oss. Al in de eerste helft zou de kleine middenvelder maar liefst drie keer tot scoren komen.

Hofs opende in Arnhem na twintig minuten spelen de score. Met deze stand was er nog niets aan de hand voor FC Oss. Toch ging het in de laatste minuten van de eerste helft nog helemaal mis. Na 42 minuten maakte Hofs er namelijk 2-0 van, een minuut later scoorde Claudemir de 3-0 en weer twee minuten later was het Hofs met zijn derde die er 4-0 van maakte bij rust.

Vlak na rust deed FC Oss via Lip en Tshibamba nog iets terug, de marge van twee doelpunten was echter nog te groot om het Vitesse echt moeilijk te maken. Rogier Molhoek zou uiteindelijk de eindstand bepalen op 5-2.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!