Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duarte redt Sparta in Volendam


22 september 2009 - Sparta Rotterdam heeft zich met veel pijn en moeite weten te plaatsen voor de derde ronde van de KNVB Beker. Er moest in en tegen Volendam een verlenging aan te pas komen om een winnaar aan te wijzen.

Erik Falkenburg leek zich lange tijd te gaan kronen als man of the match. Na 65 minuten spelen opende jonge Sparta-middenvelder namelijk de score. In de slotfase van het duel besloot Melvin Platje er een verlenging uit te slepen door de 1-1 aan te tekenen.

Uit de verlenging leek geen winnaar te komen en iedereen in het stadion hield al rekening met een zenuwslopende penaltyserie. Zo ver kwam het echter niet. Lerin Duarte, vorig jaar verkozen als beste A-junior van Nederland, zou namelijk twee minuten voor het einde van de verlenging Sparta alsnog de zege schenken. Frans Adelaar (foto) gaat dus door naar de volgende ronde en dat ten koste van zijn oude club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!