Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ bekert verder na doelpunten Dembele


22 september 2009 - AZ heeft zich vanavond ten koste van Jong Ajax geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB Beker. Er moest een winnaar aan te pas komen. Uiteindelijk was het invaller Moussa Dembele die al vroeg in de eerste helft van de verlenging tweemaal tot scoren kwam.

Graziano Pelle en Ari mochten het vanavond proberen in de aanvalslinie van AZ. Beide kwamen vanavond niet tot scoren tegen een goed georganiseerd Jong Ajax waar onder andere Vermeer, Ogararu, Oleguer, Lindgren en Pantelic hun opwachting maakten.

Na negentig minuten spelen was AZ wel de bovenliggende partij geweest maar was er niet gescoord. Binnen vier minuten in de verlenging was het invaller Mousa Dembele die twee keer had gescoord. Zijn eerste goal was bijzonder fraai.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!