Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ vreest blessure Sergio Romero


23 september 2009 - Sergio Romero viel gisteren in het bekerduel tussen AZ en Jong Ajax uit met een knieblessure, op dit moment is de ernst van de blessure nog niet in te schatten.

Bij een uittrap kwam de Argentijnse doelman in botsing met Marko Pantelic. De 22-jarige doelman gaf vervolgens aan Ronald Koeman te kennen niet verder te kunnen. Hierop haalde Koeman de doelman naar de kant en bracht hij derde doelman Erik Heijblok binnen de lijnen. Joey Didulica zat namelijk ziek thuis.

Jeremain Lens was gisteren de opvallendste afwezige in de selectie van AZ. Koeman was daar duidelijk over, hij zette Lens op de tribune. "Hij was vijftig minuten te laat. En dan zie je wat de maatregelen zijn", aldus Koeman.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!