Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lindgren hoopt op kans bij Ajax 1


23 september 2009 - Rasmus Lindgren maakt voorlopig zijn speelminuten bij Jong Ajax. Vorig seizoen was de Zweedse middenvelder nog enige tijd aanvoerder, dit siezoen maakt trainer Martin Jol geen gebruik van de middenvelder.

"De situatie waarin ik zit is niet leuk", aldus Lindgren in gesprek met Het Parool. "Ik ging met een goed gevoel deze competitie in. Een basisplaats is moeilijk te bemachtigen in zo'n grote selectie, maar ik had niet het idee dat ik helemaal uit beeld zou raken bij het eerste elftal. Dat is wel het geval en dat is teleurstellend."

In December bekijkt Lindgren zijn situatie opnieuw. "Ik train voluit, ik geef alles tijdens de wedstrijden van het tweede. Als zich op enig moment weer een kans voor doet bij het eerste elftal, moet ik scherp en fit zijn. De situatie waarin ik zit is niet leuk. Maar ik ga niet nu al roepen dat ik per se weg wil in de winterstop. In december maak ik de balans op."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!