Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Basisplaats voor Roy Makaay


23 september 2009 - Mario Been zal donderdag in het bekerduel tegen Harkemase Boys een beroep doen op Roy Makaay. De trainer van Feyenoord zal een aantal andere spelers in actie laten komen dan tot dusver in de competitie.

Naast Makaay zal ook Stefan Babovic mogelijk een basisplaats krijgen. Het is nog onbekend of de jonge Darley kan starten als doelman waardoor Rob van Dijk rust kan krijgen.

Ook Denny Landzaat, Kevin Hofland, Tim de Cler, Georginio Wijnaldum, Diego Biseswar en Luigi Bruins lijken morgen basisplaats te krijgen. Sekou Cissť (last van zijn voet), Jon Dahl Tomasosn, Karim El Ahmadi en Jonathan de Guzman krijgen rust terwijl Andre Bahia geschorst is.

De A-junioren Luc Castaignos en Stefan de Vrij worden door Been meegenomen naar het bekerduel, mogelijk dat ook deze twee talentvolle jongelingen speelminuten krijgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!