Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwolle en Go Ahead moeizaam verder


23 september 2009 - FC Zwolle had vanavond strafschoppen nodig om de derde ronde van de KNVB Beker te halen ten koste van Sparta Nijkerk. Go Ahead Eagles had tegen Rijnsburgse Boys een verlenging nodig.

Lange tijd keek FC Zwolle in het duel tegen een achterstand aan, totdat Bram van Polen via een strafschop de gelijkmaker aantekende. Ook in de verlenging leek Sparta Nijkerk aan het langste eind te trekken totdat Cecilio Lopes in de laatste minuut van de extra tijd alsnog voor de gelijkmaker zorgde. Op dat moment stond Zwolle al met een man minder door een rode kaart van Cees Keizer.

Niet alleen FC Zwolle had het moeilijk tegen een club uit de Zaterdag Hoofdklasse. Ook Go Ahead Eagles, de koploper van de Jupiler League, had een moeilijk avond tegen Rijnsburgse Boys. Rijnsburgse Boys had lange tijd een voorsprong door een goal van Serdar. Koen van der Biezen zou acht minuten voor tijd de stand na negen tig minuten bepalen op 1-1. In de verlenging liepen de Eagles weg naar een 4-1 zege.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!