Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC toont zich weer cupfighter


23 september 2009 - Willem II gaf vanavond een zeker lijkende 2-0 bekerzege op aartsrivaal NAC Breda uit handen. Diep in blessuretijd benutte Matthew Amoah een strafschop waardoor NAC Breda alsnog in het hol van de leeuw won.

Frank Demouge opende op fraaie wijze in het Koning Willem II-stadion de score op aangeven van Cristophe Gregoire. Nadat de Belgische middenvelder zelf een strafschop benutte vlak na rust leek het duel gespeeld. De ingevallen Leonardo bracht de spanning terug door de profiteren van een foutje van Maikel Aerts. Diezelfde Leonardo zou tien minuten voor tijd ook de gelijkmaker aantekenen.

Iedereen in Tilburg ging uit van een noodzakelijke verlenging. Zo ver kwam het echter niet, NAC Breda kreeg een strafschop welke werd benut door Matthew Amoah. Frank Demouge kon zijn frustraties na afloop maar moeilijk de baas.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!