Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC en FC Den Bosch door, Veendam eruit


23 september 2009 - De amateurclubs konden vandaag niet al te veel schade aanrichten bij de profclubs. IJsselmeervogels maakte het Roda JC in Spakenburg nog bijzonder lastig maar de Limburgers wonnen uiteindelijk wel. FC Den Bosch ging op bezoek bij FC Lisse en won zelfs kinderlijk eenvoudig met 4-0. Alleen De Treffers uit Groesbeek zorgden voor een verrassing door BV Veendam uit te schakelen.

IJsselmeervogels-Roda JC 1-2
Binnen een half uur had Roda JC tegen IJsselmeervogels al een 2-0 voorsprong in handen door goals van Arnaud Suitchin. Vervolgens kon het achterover leunen en IJsselmeervogels laten komen. De 'Rooien' kwamen niet verder dan de aansluitingstreffer van Kevin Winter een kwartier voor tijd. Roda JC had het in slotfase nog wel lastig maar bleef uiteindelijk op de been.

FC Lisse - FC Den Bosch 0-4
FC Den Bosch verslikte zich vanavond niet in FC Lisse. Trainer Marc Brys was goed ge´nformeerd over de mogelijkheden van Lisse en had de zaterdag hoofdklasser afgelopen weekend ook persoonlijk bekeken. Na tien minuten had FC Den Bosch al een 2-0 voorsprong in handen door goals van Peters en Barakat. Via goals van Diangi Matusiwa en Marvin van der Pluijm werd het in Lisse uiteindelijk 3-0.

De Treffers-BV Veendam 2-0
In navolging van MVV en Cambuur werd ook BV Veendam uit het bekertoernooi geknikkerd. De Treffers lieten vandaag zien zeker niet onder te doen voor de club uit de Jupiler League. Na rust kwam De Treffers via Jim van Alst op voorsprong. Veendam probeerde nog iets te forceren maar in de slotfase van het duel was het Aleh Putsila die de 2-0 aantekende.

Overige uitslagen
Capelle - Westlandia 4-0
Baronie - Barendrecht 1-1 (Baronie wns)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!