Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gemeente legt beslag op mediagelden RKC


23 september 2009 - De gemeente Waalwijk heeft beslag laten leggen op de mediagelden van RKC Waalwijk. De gemeente heeft nog een bedrag van 600.000 euro tegoed van de nummer achttien van de Eredivisie. Het betreft een huurschuld voortgekomen uit het afgelopen seizoen. De rechtbank van Breda keurde de beslaglegging op 18 september al goed.

De huursom van het huidige seizoen werd in een eerder stadium door een aantal externe financiers onder leiding van Ben Mandemakers al betaald. Probleem is nu dus nog het bedrag van afgelopen seizoen, een bedrag dat RKC Waalwijk niet zo maar kan ophoesten.

De gemeente Waalwijk probeerde al enige tijd duidelijkheid te krijgen van RKC. Nu moest men deze stap wel nemen al wil de gemeente niet het einde van RKC inluiden. "Het voortbestaan van de club is voor ons van groot belang. We eisen dan ook niet dat RKC Waalwijk het bedrag direct in één keer betaalt, maar willen wel tot een solide betalingsregeling komen", aldus wethouder Riné van Dongen in gesprek met het ANP.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!