Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wint met 5-0 van Harkemase Boys


24 september 2009 - Feyenoord heeft vandaag redelijk eenvoudig de derde ronde van de KNVB Beker bereikt. Mario Been wijzigde ten opzichte van de wedstrijd tegen PSV van afgelopen weekend zijn basiselftal op zeven posities. Feyenoord won het duel met 5-0.

Tim de Cler, Denny Landzaat, Kevin Hofland en Roy Makaay kregen vanavond van Mario Been een basisplaats in Harkema. Ook Bruins, Biseswar en Wijnaldum mochten het vandaag laten zien. Feyenoord had in de openingsfase moeite om een doelpunt te forceren.

Na de 1-0 van Diego Biseswar liep men in een tijdsbestek van enkele minuten verder weg door goals van Leroy Fer en Ron Vlaar. De 3-0 van Vlaar was een wereldgoal, Vlaar schoot vanaf eigen helft de bal in het doel. In de tweede helft waren er drie debutanten. Babovic viel al direct na rust in, De Vrij en Castaignos zouden laten invallen. Roy Makaay zou met twee goals de eindstand op 5-0 bepalen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!