Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fuat Capa onder druk bij MVV


25 september 2009 - Fuat Capa lijkt bezig aan zijn laatste dagen bij MVV. Een groot aantal basisspelers hebben het vertrouwen in de Belgisch-Turkse trainer opgezegd, zo schrijft Dagblad de Limburger.

Aanvoerder Ole Tobiasen nam afgelopen zaterdag het initiatief voor een stemming over Fuat Capa. Volgens De Limburger zouden 16 van de 29 spelers tegen Capa hebben gestemd. Over het algemeen waren alle basisspelers tegenstander van een langer aanblijven van Capa. Voor namelijk de jongeren en spelers met Turkse roots stemden voor Capa.

Het lijkt erop dat het bestuur van MVV vooralsnog vertrouwen heeft in Capa. Om die reden werd aanvoerder Tobiasen op non-actief gezet. De Deense verdediger verscheen al een aantal dagen niet op de training.

MVV maakt tot dusver een teleurstellend seizoen door met slechts 9 punten uit 8 duels. Daarnaast werd MVV uitgeschakeld in de KNVB Beker door de amateurs van Spakenburg. Aan de boorden van het IJsselmeer werd door MVV met 3-1 verloren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!