Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Niet Waslander maar Veldwijk wordt trainer TOGR


25 september 2009 - TOGR heeft dan eindelijk een nieuwe trainer gevonden. Lange tijd leek Koos Waslander aan de slag te gaan bij de Rotterdamse hoofdklasser. Het is echter Fabian Veldwijk geworden die aan de slag gaat bij de club uit de Zaterdag Hoofdklasse A.

TOGR stelde voor dit seizoen Ber Bartelings aan. De 48-jarige Bartelings overleed op 15 juni door een herseninfarct. Nu gaat Veldwijk dus aan de slag bij TOGR. In het verleden kwam Veldwijk als speler uit voor FC Den Haag, Roda JC, NEC, het Schotse St. en het Engelse Wolverhampton Wanderers.

De 36-jarige Veldwijk is momenteel bezig om zijn Coach Betaald Voetbal te halen. Op zijn CV als trainer staan dienstverbanden bij FC Volendam, Spartaan '20 en de jeugd van Sparta. Voor Veldwijk wacht nu een taak om TOGR voor de Zaterdag Hoofdklasse A te behouden. Momenteel begeeft de club zich in de onderste regionen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!