Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Doelpuntrijk gelijkspel in Volendam


25 september 2009 - Vanavond was er slechts een afgeslankt programma in de Jupiler League. Door bekerverplichtingen op woensdag en donderdag worden er namelijk niet alleen vandaag maar ook zaterdag en zondag wedstrijden gespeeld. Een overzicht van de vandaag gespeelde duels.

FC Volendam - FC Dordrecht 3-3
Het werd een mooie eindstand voor de neutrale fan in Volendam. Zes doelpunten netjes verdeeld over beide teams. In de rust leek FC Volendam nog op weg naar drie punten. Tuyp scoorde vier minuten voor tijd en in de blessuretijd was het Meijer die de 2-0 ruststand aantekende.
Na rust knokte FC Dordrecht zich terug. Kalisse scoorde na 61 minuten de aansluitingstreffer en twee minuten later Muhamadu de gelijkmaker. Elf minuten voor tijd dacht Kalisse matchwinner te worden door de 3-2 voor Dordrecht aan te tekenen. Kalisse vierde het openlijk en trok zelfs zijn shirt uit (zie foto). Nog geen minuut later tekende Van Zaanen echter al weer voor de gelijkmaker.

Overige uitslagen
FC Emmen - Helmond Sport 1-3
SC Cambuur - RBC Roosendaal 1-1
FC Eindhoven - Telstar 1-2
Excelsior - FC Omniworld 2-0
FC Oss - MVV 3-2

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!