Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV eenvoudig langs Willem II


27 september 2009 - PSV had vandaag aan een helft genoeg om Willem II aan de kant te zetten. Het gemak waarmee PSV dat deed was imponerend. PSV deelt na acht duels nog altijd de koppositie met FC Twente dat won van VVV Venlo.

Aanvankelijk keek PSV de kat uit de boom en kon Willem II het initiatief nemen. Echt gevaarlijk werd dat overigens niet. Uiteindelijk zette PSV zich schrap om en zou in een klein kwartiertje drie keer tot scoren koemn. Het was Bakkal die na 27 minuten spelen de score opende. Vijf minuten later maakte Danko Lazovic er 2-0 van en weer enkele minuten later was het Ibrahim Afellay die met een afstandsschot Willem II-doelman Maikel Aerts wist te verrassen.

De 3-0 voorsprong werd ook de kleedkamer ingenomen bij rust. Na de pauze mocht Willem II het initiatief nemen, PSV geloofde het wel. Vier minuten voor tijd kwam Frank Demouge op het scorebord met de eretreffer. De vraag is echter of de bal wel volledig de lijn had gepasseerd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!