Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wint in Breda


27 september 2009 - Feyenoord nam vanmiddag de drie punten mee uit Breda. De ploeg van Mario Been had het bijna traditioneel lastig in het Rat Verlegh Stadion maar won wel met 2-0.

De wedstrijd had beide kanten op kunnen gaan. NAC was dichtbij een doelpunt maar een inzet van Patrick Zwaanswijk werd door Denny Landzaat van de lijn gehaald. Aan de andere kant was Diego Biseswar tot tweemaal gevaarlijk maar werd hij gestuit door Jelle ten Rouwelaar.

Na rust was het wel raak. Andwele Slory zou de score in Breda openen. NAC Breda ging vervolgens fel op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er echter niet. Het was Leroy Fer die in de slotminuut de wedstrijd definitief besliste. Een minuut daarvoor was Feyenoord met een man minder gekomen door een rode kaart van Denny Landzaat, die twee keer geel kreeg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!