Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ heeft optie op Charlison Benschop


28 september 2009 - AZ heeft een eerste recht op koop voor RKC Waalwijk-aanvaller Charlison Benschop, zo meldt het Brabants Dagblad. De landskampioen bedong de koopoptie tijdens afspraken over de huurovereenkomst van Gijs Luirink en Kemy Agustien.

Marcel Brands, technisch directeur van AZ, in het Brabants Dagblad: 'We volgen Benschop dit seizoen heel nadrukkelijk en kijken of hij progressie maakt. Benschop is een interessante speler. Hij is technisch, snel en heeft een goed wedstrijdkarakter. Alleen technisch moet hij zich nog een hoop verbeteren.'

AZ zal in de winterstp beslissen of Benschop in aanmerking komt voor een transfer. In dat geval worden de huursommen van Agustien en Luirink verrekend met de vergoedingssom van het nog een jaar doorlopende contract van Benschop. In Alkmaar ligt voor Benschop in dat geval een vijfjarig contractk laar.

Charlison Benschop brak vorig seizoen in de Jupiler League door bij RKC Waalwijk. De aanvaller wist de aandacht te trekken van onder andere FC Groningen en NEC maar blijf uiteindelijk in Waalwijk. Ook PSV volgt de aanvaller maar AZ heeft naar nu blijkt dus de beste papieren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!