Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

3 Bronzen Stieren voor Go Ahead Eagles


28 september 2009 - Nu de eerste periode in de Jupiler League ten einde is, wordt nu ook duidelijk wie een Bronzen Stier heeft gewonnen. Op de prijs van beste speler na zijn alle winnaars van de eerste periode bekend.

Koploper en winnnaar van de eerste periode, Go Ahead Eagles, ging met drie prijzen aan de haal. Halil Colak kreeg een Bronzen Stier voor beste talent en Andries Ulderink voor beste trainer. Go Ahead Eagles kreeg ook een Bronzen Stier voor beste ploeg.

Verwonderlijk waren deze prijzen allerminst. De 21-jarige Colak, een jeugdproduct van FC Twente, kwam dit seizoen al vijf keer tot scoren. Onder leiding van Ulderink pakte Go Ahead Eagles de periodetitel, het won 7 van haar 9 duels.

De Bronzen Stier voor topscorer was voor FC Den Bosch-aanvaller Fabio Caracciolo. De van ADO Den Haag gehuurde aanvaller scoorde 7 keer in 9 duels. Ook Johan Voskamp (Helmond Sport) en Glynor Plet (Telstar) kwamen tot eenzelfde aantal goals maar Caracciolo deed slechts 774 minuten over de goals. Voskamp en Plet deden daar respectievelijk 790 en 802 minuten over.

Voor de prijs van beste speler zijn Halil Colak (Go Ahead Eagles), Nacer Chadli (AGOVV Apeldoorn), Glynor Plet (Telstar), Marc Höcher (Helmond Sport) en Johan Voskamp (Helmond Sport) genomineerd. Op de website van de Jupiler League kan men stemmen op zijn of haar favoriet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!