Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Vermeer eens over nieuw contract


5 oktober 2009 - Ajax is het met Kenneth Vermeer eens geworden over een nieuwe verbintenis. De 23-jarige doelman ligt nu tot de zomer van 2013 vast in Amsterdam. Het oude contract van Vermeer zou komende zomer aflopen.

Ajax waardeert het verlengen van Vermeer en de contractverlenging treedt al met terugwerkende kracht in werking. Kenneth Vermeer doorliep de jeugdopleiding van Ajax en behoort al sinds 2005 bij de selectie van de Amsterdammers. In totaal speelde Vermeer 32 duels in het eerste elftal van Ajax.

"Mijn doel is eerste keeper worden bij Ajax", aldus Kenneth Vermeer in gesprek met Ajax.nl. De doelman zal vanavond met Jong Ajax in actie komen tegen Jong Vitesse/AGOVV. "Net als in de jeugd wil ik ook met Ajax 1 prijzen pakken."

"Ajax wilde mij langer contracteren en het was ook mijn intentie langer bij de club te blijven", verduidelijkt Vermeer. "Wat dat betreft heb ik nooit twijfels gehad over een langer verblijf bij Ajax. Nu is het aan mij om optimaal te blijven presteren. En het bijvoorbeeld ook vanavond te laten zien, bij Jong Ajax. Ook daar kan ik mijn minuten meepakken. Verder blijf ik ook op de trainingen keihard werken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!