Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Valdano: 'Huntelaar niet van niveau Real'


6 oktober 2009 - Algemeen directeur Jorge Valdano is met zijn bewoordingen in De Telegraaf duidelijk over het hoe en waarom Klaas Jan Huntelaar, Wesley Sneijder en Arjen Robben afgelopen zomer moesten vertrekken bij Real Madrid.

Zeker Klaas Jan Huntelaar kreeg een flinke knauw. Valdano tegenover De Telegraaf: "Klaas-Jan is een goede spits, maar zit onder het niveau Real Madrid en onder het niveau van onze eerste keus Karim Benzema en tweede keus Raul en Van Nistelrooij. We hebben met AC Milan een internationale topclub voor hem gevonden.”

Wesley Sneijder had wel het gewenste niveau. "Maar na de komst van Xabi Alonso en Granero zaten wij met een overschot aan offensieve middenvelders. Uit een analyse bleek dat Wesley overbodig was, maar tegelijkertijd het meeste geld zou opleveren, omdat hij van Europees topniveau is. Ik denk dat hij bij Internazionale op zijn plaats is."

Arjen Robben hoefde niet weg van Valdano en de overige technische mensen van Real. "Maar hij nam al bij voorbaat geen genoegen met een minder prominente rol bij Real Madrid", aldus Valdano. "Zijn vader is langs geweest en die claimde een basisplaats voor Arjen. Aan die eis konden wij niet voldoen. Robben zou zeker regelmatig in de basis starten. Soms echter op de bank, omdat hij ook als invaller in staat is om wedstrijden op het hoogste niveau te beslissen. Zo'n rol zag hij niet voor zichzelf weggelegd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!