Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Club uit Eredivisie toont interesse in Versluis


7 oktober 2009 - Er heeft zich bij FC Dordrecht een club uit de Eredivisie gemeld voor Johan Versluis, zo meldt technisch manager Marco Boogers tegenover RTV Rijnmond.

De club informeerde naar de contractstatus van de 26-jarige verdediger. Tegelijkertijd is door die club een potentiële transfersom genoemd maar Boogers zou hebben laten weten dat er pas in de winterstop gepraat kan worden over een eventuele transfer.

Jonan Versluis heeft in Dordrecht nog een contract tot de zomer van 2011, de speler is een van de weinige spelers uit Dordrecht zelf die bij de club voetbalt. Volgens RTV Rijnmond zouden Sparta Rotterdam en FC Utrecht de boomlange verdediger volgen, het is de vraag welke club nu ook daadwerkelijk heeft aangeklopt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!