Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zaakwaarnemer ontkent terugkeer Arnautovic


9 oktober 2009 - Italiaanse media weten het zeker Inter Milan maakt geen gebruik van de optie om Marko Arnautovic definitief over te nemen van FC Twente. Daarom zal de Oostenrijkse aanvaller in januari terugkeren naar Enschede. Zaakwaarnemer Rob Groener bestrijdt deze verhalen.

Arnautovic zou in Milaan niet voldoen en zou daarnaast in de ogen van de technische staf te zwaar zijn. Rob Groener in gesprek met TC Tubantia: "Onzin. Ik heb het ook gelezen, het is verzonnen. Ik heb veel contact met de club en de speler en beide partijen zijn tevreden."

De twintigjarige aanvaller speelt sinds de zomer bij Inter. Indien hij een bepaald aantal wedstrijden speelt zal er automatisch worden overgegaan tot koop. Zo ver is het nog niet, maar dat is wel de insteek van zowel Inter als Arnautovic zelf.

Groener: "Marko is fysiek topfit, maar hij zit nog niet op de reservebank. Het is een grote stap van Twente naar Milaan, het kost tijd om te wennen. Hij woont sinds vorige week pas in zijn nieuwe huis, alles is anders. Maar we hebben er alle vertrouwen in."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!