Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II stelt uitbreiding stadion uit


14 oktober 2009 - Willem II heeft de verbouwing van het stadion met minimaal een jaar uitgesteld. "We hebben de gemeente moeten vragen of ze de huur die we moeten betalen, willen opschorten en gelukkig zijn ze daarmee akkoord gegaan. Het is echter niet gepast om vervolgens in het stadion te gaan investeren", zegt preses Hans Verbunt in De Telegraaf.

Willem II op termijn van plan de capaciteit van het Koning Willem II stadion met enkele duizenden plaatsen te vergroten. Dat is mogelijk door staanplaatsen bij de harde kern maar ook door het dichten van de gracht rondom het speelveld.

"Volgend jaar bekijken we de situatie opnieuw", aldus Verbunt. "De gemeente heeft het goed met ons voor en samen zijn we bezig met een onderzoek naar een gezonde toekomst voor het profvoetbal in Tilburg."

Willem II hoopt dat het bestemmingsplan gewijzigd kan worden. "Als daar commerciële activiteiten mogen plaatsvinden, kunnen wij daar van profiteren", aldus Verbunt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!