Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jol juicht komst De Haan toe


15 oktober 2009 - Martin Jol juist een eventuele aanstelling van Foppe de Haan als trainer van Ajax Cape Town alleen maar toe. Jol ziet in de 66-jarige De Haan iemand die de banden tussen Ajax en Zuid Afrika alleen maar verder kan versterken.

Jol in gesprek met De Telegraaf: "Foppe is natuurlijk niet de eerste de beste. Als hij het doet, ben ik er heel blij mee. Hij heeft bewezen een uitstekende trainer te zijn, die jeugd kan opleiden. En dat komt goed uit. We willen de samenwerking met Cape Town meer inhoud geven, omdat we daar een groot belang hebben."

Foppe de Haan is de beoogd opvolger van Mushin Ertugal. Die trainer ging aan de slag bij het Turkse Sivasspor. Ajax Cape Town is een satellietclub van Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!