Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Supersub FC Lienden hoopt op profavontuur


15 oktober 2009 - Bij zondaghoofdklasser FC Lienden is Solomon Caulley een supersub. Toch heeft hij zijn droom om proefvoetballer te worden niet opgegegeven. De aanvaller van Ghanese afkomst is momenteel op proef bij het Armeense Jerevan.

De 24-jarige aanvaller heeft van het bestuur en de technische staf van FC Lienden alle ruimte gekregen om in de Armeense hoofdstad een contract te verdienen. "Hij meldde vorige week dat zijn Ghanese zaakwaarnemer een proefstage van twee weken heeft geregeld bij een Armeense profclub", aldus FC Lienden-trainer Hans Kraay jr (foto) tegenover De Gelderlander.

"Ons clubbestuur wil hem geen strobreed in de weg leggen als hij daar een professionele carrière kan beginnen. Dat was ooit zijn droom en die wordt misschien wel waarheid nu. Mocht ze hem aftesten, dan is hij weer welkom. Hij heeft geen basisplaats maar is een prima supersub met een topinstelling."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!