Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cambuur nieuwe koploper Jupiler League


16 oktober 2009 - SC Cambuur is de nieuwe koploper in de Jupiler League. De ploeg van Stanley Menzo pakte in de slotfase de drie punten in Deventer in de topper tegen Go Ahead Eagles. De Graafschap morste vandaag punten tegen Veendam.

Go Ahead Eagles - SC Cambuur 1-2
Aanvankelijk hielden beide partijen elkaar goed in stand. Dan had de thuisploeg een goede mogelijkheid, dan weer Cambuur. Een kwartier voor tijd werd de score door een vrije trap van Colak geopend. Go Ahead Eagles had haar gewenste voorsprong maar kon deze niet lang vasthouden. Via Mark de Vries viel al snel de gelijkmaker. Diep in blessuretijd kreeg Eagles-speler Droste de rode kaart, uit de rode kaart die volgde schoot Turk tegen zijn oude ploeg raak. Cambuur pakte daarmee drie hele belangrijke punten in Deventer.

BV Veendam - De Graafschap 1-1
De Graafschap leek in en tegen Veendam de drie punten mee naar Doetinchem te nemen. Berry Powel had de Superboeren op voorsprong gezet, toch zou het in de slotfase van het duel nog mis gaan. Het was Koster die de thuisploeg alsnog een punt bezorgde en dat werd gevierd als een overwinning.

Overige uitslagen
Telstar - FC Den Bosch 1-4
AGOVV Apeldoorn - FC Eindhoven 4-1
Fortuna Sittard - FC Dordrecht 0-3
FC Oss - Haarlem 1-0
MVV - Helmond Sport 3-1
FC Omniworld - RBC Roosendaal 0-2
Excelsior - FC Zwolle 3-0

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!