Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren blij met zege op AZ


18 oktober 2009 - Steve McClaren was erg blij met de zege die FC Twente boekte op AZ. In de slotfase van het duel bezorgde Blaise N'Kufo de thuisclub alsnog de drie punten.

"Wij namen te veel risico en maakten fouten. Tegen topteams, waar ik AZ toe reken, kun je zulke fouten niet maken. Ik moet mijn ploeg een compliment maken. De 2-2 viel voor ons op het goede moment", aldus McClaren op de website van FC Twente.

"De eerste helft speelden we ons beste voetbal tot dusver dit seizoen. We kregen drie kansen en wisten verdiend op 1-0 te komen. De tweede helft zette AZ tactisch een aantal dingen om waardoor ze meer druk konden zetten en het tempo op konden voeren."

Bryan Ruiz scoorde al snel gelijk en daarna probeerde Twente door te drukken. "Daarna toonde de ploeg een goede mentaliteit door de zege alsnog naar zich toe te trekken, maar ook een enorme drive. De manier waarop dat gebeurde was mooi."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!