Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel bij NEC - ADO Den Haag


18 oktober 2009 - NEC en ADO Den Haag deelden vandaag in de Nijmeegse Goffert de punten. Het werd 1-1 en dat was mede te danken aan een fantastische goal van John Goossens namens NEC.

ADO Den Haag was in de eerste helft de bovenliggende partij. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de ploeg van Raymond Atteveld de leiding zou nemenen door een goal van Bogdan Milic dit op aangeven van Lex Immers.

In de tweede helft beet NEC meer van zich af. De ploeg van Dwight Lodeweges kreeg een aantal kansen. Aangezien NEC meer risico ging nemen kwam er ook meer ruimte voor ADO Den Haag. Uit een van de aanvallen volgde een overtreding wat een vrije trap opleverde. Ricky van den Bergh schoot hem, hoe kan het ook anders, op de lat.

Uiteindelijk was het twintig minuten voor tijd John Goossens die op vrije wijze de 1-1 aantekende. Hij nam de bal aan op de borst, liet hem stuiten op zijn bovenbeen en vervolgens schoot hij raak. Na de gelijkmaker probeerde ADO Den Haag nog op 2-1 te komen maar dat lukte niet. Een gelijkspel dus in Nijmegen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!