Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax ziet toekomst in Vurnon Anita


20 oktober 2009 - Ajax zit deze week met Vernon Anita om de tafel over een nieuwe verbintenis. Nu staat de pas twintigjarige Anita nog tot de zomer van 2011 onder contract. Anita ziet een langere verbintenis in Amsterdam wel zitten.

"In zijn contract staat dat hij bij een bepaald aantal wedstrijden een verdubbeling van zijn relatief lage basissalaris krijgt", aldus Martin Jol in gesprek met De Telegraaf. "We vonden dit een mooi moment om over een nieuwe, langere verbintenis te praten, omdat we zeer tevreden zijn en altijd van Vurnon op aan kunnen. Hij is rechtsbenig, maar heeft het in zich om een uitstekende linkervleugelverdediger te worden, een nieuwe Philipp Lahm (Duits international en speler van Bayern München, red.)."

Begin vorig seizoen stond de middenvelder nog op de nominatie om verhuurd te worden. Anita: "Maar er kwam geen club. Ik zou zeggen 'gelukkig maar', als je het nu bekijkt. Ik ben er trots op dat de trainer met me door wil. Ajax is mijn club, hier heb ik van kleins af aan gespeeld."

"Ik weet wat mijn plek is en dat ik voorlopig afhankelijk ben van schorsingen en blessures van anderen. Als ik mijn kans krijg, moet ik die pakken. Ik heb geduld."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!