Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen en Kalou uit elkaar


20 oktober 2009 - SC Heerenveen heeft op haar website bevestigd dat het per 1 januari aanstaande afscheid zal nemen van Bonaventura Kalou. Door een groot aantal blessures kwam de Ivoriaanse aanvaller in Friesland nooit uit de verf. Sinds het vertrek van Trond Sollied en de komst van Jan de Jonge kwam Kalou niet meer in actie.

De 31-jarige aanvaller is sinds 2008 actief in Freisland. De aanvaller zou nooit meer zijn niveau kunnen halen wat hij eerder bij Feyenoord etaleerde. Kalou speelde in zijn eerste seizoen negentien competitieduels, wel zou hij in de gewonnen bekerfinale een belangrijk doelpunt voor zijn rekening nemen.

Directer Yme Kuiper op de website van Heerenveen: "Kalou heeft de pech gehad dat hij in zijn eerste jaar meteen geblesseerd raakte. Toen hij eenmaal fit was raakte hij opnieuw geblesseerd. Dat is jammer, want een fitte Kalou had van meerwaarde kunnen zijn voor Heerenveen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!