Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John Verhoek langer bij FC Dordrecht


20 oktober 2009 - FC Dordrecht is er in geslaagd John Verhoek voorlopig voor de lcub te behouden. De pas twintigjarige aanvaller tekende in Dordrecht een nieuw, tweejarig contract.

"Ik denk dat wij nog veel plezier aan hem gaan beleven", aldus technisch directeur Marco Boogers in gesprek met de papieren uitgave van Voetbal International. Verhoek is bezig aan zijn tweede seizoen bij Dordrecht. Tot dusver speelde hij er 28 competitiewedstrijden en kwam daarin 5 keer tot scoren. Alle doelpunten werden dit seizoen door Verhoek gescoord.

"John is een geweldige jongen met een goede mentaliteit. Ik denk dat hij nog zestig wedstrijden in de Eerste Divisie nodig heeft om de stap naar een goede Eredivisieclub te kunnen maken. Hij heeft heel zorgvuldig een route uitgestippeld en hij weet dat hij bij FC Dordrecht nog veel kan leren. John laat zich niet gek maken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!