Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ 'Europees' toch gewoon in Alkmaarderhout


29 maart 2004 - AZ zou zijn Europese thuisduels mocht men zich plaatsen voor UEFA Cup of zelfs nog Champions League gewoon afwerken in de eigen Alkmaarderhout. Gisteren werd bij het commentaar op AZ - Ajax door Canal+ verslaggever John van Vliet verteld dat AZ zou gaan uitwijken naar de Amsterdam Arena bij eventuele kwalificatie voor een van de Europese toernooien.


Navraag door AZ bij zowel de UEFA als KNVB zouden echter een positief resultaat voor de Alkmaarderhout hebben opgeleverd. Het stadion is oud maar nog altijd goed genoeg voor Europese duels. Met acht punten voorsprong op de nummer zes (geen Europees voetbal), Roda JC, heeft AZ een goede kans op een UEFA Cup ticket en kan met vier punten achterstand op PSV ook nog altijd denken aan de Champions League voorrondes.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!